Засіб для відбілювання посуду White ERSOCHEM

ERSOCHEM
69,00
грн.
Для профілактичної, поточної та заключної дезінфекції, генеральних прибирань поверхонь приміщень, приладів, устаткування, санітарно-технічного обладнання, заклади охорони здоров’я, лікарні, дитячі лікарні, поліклініки, диспансери,медичні центри, стоматологічні клініки, амбулаторії сімейної медицини, госпіталі, фельдшерські пункти, медпункти, центри переливання крові, лабораторії, а також для відбілювання посуду у закладах громадського харчування.
Для миття та дезінфекції виробничого обладнання, кегів та поверхонь в харчовій промисловості. Завдяки збалансованому вмісту гіпохлориту натрію, гідроксидів лужних металів і стабілізаторів, такий засіб дозволяє ефективно видаляти найрізноманітніші харчові забруднення, в тому числі тваринні та рослинні жири. Завдяки високому вмісту активного хлору швидко видаляє плями органічного походження, а також перешкоджає утворенню плівки білкових забруднень. рекомендується для щоденної мийки виробничого обладнання та ліній розливу, ємкостей в харчовій промисловості. Застосовується для обробки поверхонь з хромонікелевої сталі (нержавіючої сталі), латуні, міді, лугостійких пластмас, скла, емалі, а також виробів з гуми. Застосовується для обробки поверхонь з алюмінію і його сплавів.
Тільки для професійного застосування.
Спосіб використання:
Для зовнішньої дезінфекції поверхонь. Концентрація робочого розчину: (0,5 – 1,0) %, температура (5 – 40)°С. Експозиція (15-30) хв.
Для дезінфекції поверхонь у медичних і ветеринарних установах. Концентрація робочого розчину: (1,0 – 1,5) %, не менше 1000 мг/л активного хлору, температура (5 – 60)°С. Експозиція (15-30) хв.
Для дезінфекції медичного і ветеринарного інструменту використовують концентрацію 2,5% не менше 2000 мг/л активного хлору, експозиція (15-30) хв.
Для відбілювання посуду методом замочування. Концентрація 1,0 - 2,0 %( 10 - 20,0 мл до 1 л води).
Має бактерицидну та фунгіцидну дію.
Упаковка:
Можливі поліетиленові каністри 5, 10, 20 л або бочки по 200 л