Дезинфікуючий засіб для рук Erso DEZ ERSOCHEM

ERSOCHEM
59,00
грн.
Засіб дезінфекційний для оброблення рук і тіла – спеціально розроблено для дезінфекції рук і тіла працівників підприємств харчової промисловості і агропромислового комплексу та ветеринарного нагляду, фармацевтичної, біотехнологічної, косметичної промисловості; учбово-виховних закладів, лабораторій різного підпорядкування, об’єктів комунальних служб, косметичних салонів, перукарень, закладів громадського харчування, готелів, банківських установ; для дезінфекції рук та шкірних покривів персоналу, інших об’єктів діяльність яких вимагає додержання гігієнічних норм та правил, а також у побуті. Засіб забезпечує дезинфікуючу дію, знищує мікроби за допомогою бактерицидного комплексу. Не викликає подразнення шкіри. Містить спирт. Має високу бактерицидну і віруліцидну активність відносно мікобактерій туберкульозу, гепатиту, вірусів герпесу; ефективний для дезінфекції рук з ціллю попередження розповсюдження хвороботворних мікроорганізмів (в т.ч. збудників сальмонельозу, дезинтерії, холери) та профілактики гострих кишкових захворювань, причиною яких є стійкі штами мікроорганізмів, відносно яких інші препарати не завжди ефективні. Без барвників та консервантів, екологічно чистий продукт.
ПРИЗНАЧЕННЯ:
Рекомендований для використання працівниками харчової м’ясо-молочної промисловості, в сільському господарстві, в зонах підвищеної інфекційної небезпеки, а також в ресторанах, готелях і кафе. За рахунок збалансованої комбінації, спрей для рук забезпечить не тільки видалення найдрібніших забруднень, а і її профілактичну антисептичну обробку.
СПОСІБ ВИКОРИСТАННЯ:
Перед роботою ретельно помити руки з милом, висушити, нанести невелику кількість спрею на поверхню рук, рівномірно розподілити, втираючи в шкіру. Витримати 1-2 хвилини на повітрі, а потім приступати до роботи.
УПАКОВКА:
Пляшка 500 мл, 1 л з дозатором, поліетиленові каністри 5 л, 10 л.