Засіб для миття пригарів та жирових забруднень Grill ERSOCHEM

ERSOCHEM
99,00
грн.
Засіб мийний високолужний пінний для миття духових шаф, варочних поверхонь, термокамер і їх деталей, варочних шаф, рам і вішал для копчення, пароконвкектоматів та іншого обладнання, плитки, поверхонь, виробничого обладнання та поверхонь в ресторанах, кафе, готелях і харчовій промисловості. Завдяки збалансованому вмісту гідроксиду натрія, гідроксиду калія, поверхнево-активних речовин і комплексоутворювача, такий засіб дозволяє ефективно видаляти найрізноманітніші харчові забруднення, в тому числі тваринні та рослинні жири. Завдяки високому вмісту лугів швидко видаляє плями органічного походження, а присутність в засобі комплексоутворювача, дозволяє без перешкод працювати з водою високої жорсткості. Засіб застосовується для обробки термокамер від нагару, копоті, жиру, поверхонь з хромонікелевої сталі (нержавіючої сталі), латуні, міді, лугостійких пластмас, скла, емалі, а також виробів з гуми. Не застосовується для обробки поверхонь з алюмінію і його сплавів.
Тільки для професійного застосування.
СПОСІБ ВИКОРИСТАННЯ:
Рівномірно розпилити на забруднену поверхню і залишити для дії на 1-2 хвилини. Залишки зібрати серветкою, або губкою. Після цього промити водою та витерти насухо. При сильних забрудненнях повторити процедуру очищення і за необхідності залишити для більш тривалої дії (5-20 хвилин). Не допускати висихання засобу.
ПРАВИЛА ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ:
При роботі з мийними засобами необхідно використовувати спецодяг, гумові рукавиці та захисні окуляри. Запобігати потраплянню мийних засобів до очей та на шкіру.
УПАКОВКА:
Пляшка 500 мл з тригером, каністри 5, 10 л.