Концентрований нейтральний миючий засіб для ручного миття посуду, обладнання, тари та поверхонь у ресторанах, кафе та громадському харчуванні, а також у дитячих, лікувальних закладах та у комунальному господарстві. Спеціальні добавки, що входять до складу засобу, пом'якшують воду, забезпечують легке видалення жирових забруднень, як у теплій, так і в холодній воді, а також позитивно впливає на мікробіологічний стан поверхонь. Лагідний для рук. Спосіб використання: 1. Для миття посуду методом замочування. Концентрація робочого розчину 1,0-3,0%, температура води 20-40 °С. Замочити посуд на 5-15 хвилин|мінути|, протерти губкою, змити водою. 2. Методом нанесення на губку. Змочіть посуд водою. Нанести пару крапель на губку, спінити, протерти губкою посуд. Змити водою. Правила техніки безпеки: Загальні. Не допускати попадання миючих засобів у вічі. Упаковка: Пляшка 500, 1000 мл із дозатором, поліетиленові каністри 5, 10, 20 л.